Hrvatska udruga poslodavaca je uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj ponovno raspisala nagradni natječaj namijenjen timovima srednjih škola Republike Hrvatske. HUP poziva sve učenike i nastavnike (u svojstvu mentora) da zajednički prijave poduzetničke ideje, a škole koje prijave najbolje prijedloge poduzetničkih ideja imaju priliku osvojiti novčane nagrade. Natječaj je otvoren do 15. travnja 2019. godine.  Nagrade za prvih pet najboljih prijedloga bit će uručene na središnjem gospodarskom događaju HUP-a, Danu poduzetnika u lipnju 2019. u prisustvu više od 800 poslodavaca te predstavnika medija, političke i šire javnosti.

Nagradni fond  natječaja iznosi 250.000 kuna:

  1. 5 najboljih projekata (1.-5. mjesto) nagrađuje se s 25.000 kuna svaki,
  2. 5 sljedeće rangiranih (6.-10. mjesto) nagrađuje se s 10.000 kuna svaki,
  3. 15 projekata (11.-25. mjesto) nagrađuje se s 5.000 kuna svaki.

Više informacija o natječaju možete pročitati na www.hup.hr.

Novčane nagrade dodjeljuju se srednjim školama koje prijavljuju projekte, a sredstva bi trebala biti namijenjena edukaciji nagrađenih učenika te u razvoj poduzetničkih znanja i vještina svih učenika škole.

U privitku nalazi se obrazac za prijavu natječaja kojeg je potrebno popuniti i dostaviti na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno s 15. travnja 2019.

Preuzimi obrazac za prijavu natječaja