Manifestacija ,,Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije 2023″ održala se u subotu, 13. svibnja, na prostoru Kazališnog trga – Trga Gaje Bulata. Naši učenici, nastavnici i stručni suradnici zaista su se potrudili pružiti osnovnoškolcima sve korisne informacije temeljem kojih će moći donijeti kvalitetnu odluku o nastavku svog obrazovanja.

Informativan štand bio je iznimno posjećen. Mnoštvo, nadamo se, budućih učenika informiralo se o školi, rado  se fotografiralo s ponuđenim rekvizitima, tražio se bedž više… Preporuke i savjeti sadašnjih i bivših učenika III. gimnazije, Split zasigurno su pridonijeli u njihovoj konačnoj odluci da se upišu u našu školu. Razgovaralo se o visokoj radnoj etici, uspjesima i postignućima, ali i o svakojakim dogodovština i druženjima u i izvan škole te o prijateljstvima iz školskih klupa koja ostaju za cijeli život.

Odlična atmosfera vladala je na štandu. Ako još uvijek niste sigurni da je takva atmosfera i u našoj školi, posjetite nas 25. svibnja na Danu otvorenih vrata III. gimnazije, Split.

Ostale objave