Otvorene su prijave za 8. generaciju EDIT CodeSchool 2024/2025 – besplatne škole primijenjenog programiranja

EDIT CodeSchool, najveća besplatna škola primijenjenog programiranja u Hrvatskoj, organizirana u okviru Digitalne Dalmacije od strane Splitsko-dalmatinske županije, promiče razvoj programerskih vještina i IT zanimanja među mladima.

Zašto se isplati upisati EDIT CodeSchool?

Zato što prati najnovije tehnološke trendove, surađuje s vodećim IT tvrtkama iz Splita te učenicima osigurava obrazovanje koje je usklađeno s potrebama tržišta rada i najperspektivnijim zanimanjima današnjice.

Pitate se može li besplatna škola biti kvalitetna?

U proteklih sedam godina više od 3500 polaznika odabralo je ovu školu, što govori o kvaliteti i učinkovitosti programa koji učenike priprema za uspjeh u daljnjem obrazovanju i karijeri. Nastava se održava uživo u školama, na FESB-u i PMF-u pod vodstvom EDIT nastavnika. Po završetku programa, učenici su bolje pripremljeni za upis na fakultete računarstva, informacijskih tehnologija i srodnih područja.

Što će polaznici naučiti?

Pod motom “Znanje dostupno svima“, polaznici će diljem Splitsko-dalmatinske županije učiti primijenjeno programiranje kroz čak šest edukativnih modula te izrađivati završne projekte, web stranice i aplikacije koristeći suvremene tehnologije i AI alate. Steći će iskustvo timskog rada, a i dobro se zabaviti!

Kada i tko se može prijaviti?

Prijave za ovogodišnji EDIT CodeSchool traju od 9. do 20. rujna 2024. godine.

Prijaviti se mogu učenici od 6. do 8. razreda osnovnih škola i svih razreda srednjih škola, bez obzira na prethodno znanje programiranja. Polaznici prethodnih generacija EDIT CodeSchoola i učenici koji već imaju neko iskustvo u programiranju mogu nastaviti s naprednijim sadržajem!

Više informacija i botun PRIJAVI SE koji vodi na online prijavni obrazac možete pronaći na http://digitalnadalmacija.hr/edit

Ostale objave