Predstavljamo vam MetaMath-a, besplatni online tečaja napredne matematike koji se održava na platformi Školjka u trajanju od 10 tjedana. Nastao je iz želje da se što širem krugu nadarenih učenika omogući sudjelovanje u sistematičnoj edukaciji iz natjecateljskih (i ostalih) tema uz stručnu podršku.
Tečaj je prvi put održan prošle godine, ukupno je sudjelovalo gotovo 100 učenika. Ovaj tečaj može biti koristan dodatak pripremama za natjecanja. Iskusni mentori će proći s vama kroz brojne teme, puno primjera i ponuditi puno zadataka raznih težina. Također, održavati će i konzultacije, što može biti izuzetno korisno.
Dodatak, koji se uveo krajem tečaja prošle godine, a sada ga najavljuju odmah, je MetaMath Akademija, koja pruža individualno fokusirane daljnje pripreme za natjecanja za najaktivnije sudionike tečaja u periodu od nekoliko mjeseci, a mislimo da je vrijednost takve prilike također ogromna.
Tečaj je besplatan za sve sudionike, a uvodni tjedan kreće sada u ponedjeljak (18.9.). To je uvodni tjedan i tijekom njega još uvijek primaju prijave.

Ostale objave