Tina Bratim, 4.f, je bila u Torontu (Kanada) na Svjetskom prvenstvu u sudoku zadacima i logici 16. – 21. listopada 2024. – brončana medalja u poretku U-19 (mlađi od 19 godina). Bila je jedna od 4 hrvatska predstavnika. Njoj je to bilo četvrto natjecanje na svjetskoj razini, a , a izborila je sudjelovanje kao najbolja u poretku na prošlogodišnjem SUDOKU natjecanju za osnovne i srednje škole.

16. WSC World Sudoku Championship i 30. WPC World Puzzle Championship

Slaven Alfirević, 4.a, od 20.-27. travnja 2024. uspješno je sudjelovao na 58. Međunarodnoj Mendeljejevljevoj kemijskoj olimpijadi u kineskom gradu Shenzhenu kao član hrvatskog tima koji je brojio četiri člana.

Tončica Grubišić i Vita Medić, 3.E su pozvane kao nagrađene za svoj istraživački projekt na13th ISABS Conference, June 17-20, 2024, Split, zajedno sa svojom mentoricom Ines Alujević, prof. Radi se oistraživačkom projektu s kojim su osvojile 2. mjesto na prošlogodišnjem DN: Ispitivanje toksičnosti troske iz Dugog Rata pomoću Allium cepa testa.

Zahvaljujući izvrsnim rezultatima na državnim natjecanjima i dobrom plasmanu na izlučnim testovima, ovoga ljeta naši su učenici sudjelovali i na sljedećim međunarodnim natjecanjima:

Mario Vrdoljak, 4.F – brončana medalja na 35. Međunarodnoj biološkoj olimpijadi (IBO) (srpanj, Kazahstan)

Frane Anđelić, 3.C – posebna pohvala na 54. Međunarodnoj fizičkoj olimpijadi (IPhO) (srpanj, Iran)

Joško Mudnić, 3.A – Međunarodni turnir mladih fizičara (srpanj, Mađarska) – sudjelovao

Emanuel Bajamić, 3.E  srebrna medalja na 18. Srednjoeuropskoj matematičkoj olimpijadi (MEMO) (kolovoz, Mađarska)

Ostale objave