!

DUMP Days je besplatna, dvodnevna IT konferencija na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu. Konferenciju svake godine posjeti preko 2000 mladih.

Ako te zanima programiranje, umjetna inteligencija, web dizajn, digitalni marketing ili pak poduzetništvo, ovo je konferencija koju trebaš posjetiti. Kroz sadržaj konferencije upoznat ćeš se s aktualnim tehnologijama, zanimanjima i mogućnostima koje se nude u IT svijetu.

Glavni program konferencije sadrži 14 predavanja i 2 panel rasprave stručnjaka koji će predstaviti najnovije IT trendove i tehnologije. Neki od do sada najavljenih predavača su Daniela Jović koja će pričati o prvom hrvatskom satelitu i Daniel Ackermann, uspješni poduzetnik, od kojega možeš čuti kako izgleda poduzetnički put i zašto su nekad pogreške dobre. Također, tu je i i 6 radionica raznih tematikana kojima možeš steći praktično iskustvo rada u najnovijim tehnologijama, ali i dobiti konkretne savjete kako se riješiti straha od javnog nastupa i kako napisati dobar CV.

Osim velikog broja studenata i učenika, na konferenciji su do sada sudjelovali i zaposlenici brojnih uglednih IT tvrtki uključujući Infobip, Ericsson Nikola Tesla i Rimac. Možeš se okušati i u kratkim jedan na jedan razgovorima s poslodavcima i vidjeti iz prve ruke koja znanja i vještine su potrebni za pronaći posao u IT-ju. Uz sve navedeno, možeš se i prošetati i izložbenim prostorima tvrtki, skupiti merch i vidjeti kako izgleda biti dio njihovih timova.

Vidimo se na DUMP Daysima 23. i 24. svibnja na FESB-u.

Ostale objave