Naša e-Prirodoslovna zbirka sudjelovala je na ovogodišnjem sajmu inovacija Inova-mladi 2020.

Učenici Ivan Gudelj, Erisa Krasniqi, Jana Matić, Antonio Nikolić, Duje Perković, Lucija Sorić, Duje Štolfa i Sara Vukman članovi su grupe prirodoslovaca koja je u posljednja dva mjeseca, zajedno s mentoricama Vesnom Dobronić i Ines Alujević, intenzivno radila na stručnoj obradi eksponata Zbirke. Izložba je organizirana u Zagrebu, a zbog preventivnih mjera Zbirku su na sajmu izložili učenik Duje Štolfa te nastavnica Vesna Dobronić, prof.

Na Inova-mladi 2020. naši su se učenici predstavili s još jednim projektom. Antonio Nikolić i Ivan Garmaz su u sklopu Centra izvrsnosti izlagali svoju inovaciju Greenbox.

Uspješna izlaganja i posjet Zagrebu zasigurno će svima ostati u lijepom sjećanju.

Prirodoslovci vas i ovim putem žele podsjetiti da je stranica Zbirke dostupna na mrežnoj stranici zbirka.trema.hr. U međuvremenu istražite kakve se sve zanimljivosti kriju i u ormarićima škole.

Naši učenici sudjelovali su i na natjecanju (smotri)  INOVA- MLADI  koje se održalo u subotu, 07. studenoga  u Zagrebu. Sudjelovali su s dva projekta te osvojili zlato i srebro:
-Spoznaj bioraznolikost, ePrirodoslovna zbirka III. gimnazije, Split – Jana Matić, Sara Vukman, Duje Perković, Duje Štolfa s mentoricama Vesnom Dobronić i Ines Alujević – SREBRO
-Green box – koji je predstavljen kao projekt Centra izvrsnosti, a zapravo su na njemu radili naši učenici Antonio Nikolić, 4.D i Ivan Garmaz, 3.D s mentorima iz CI Ivicom Zelićem i Tonijem Jagnjićem – ZLATO.

Ostale objave

Komentar