72 sata bez kompromisa

U akciji „72 sata bez kompromisa“, koja se održava u deset hrvatskih gradova, ove godine sudjelovali su i učenici trećih i četvrtih razreda naše škole, otprilike njih 70, a u Splitu čak oko 700 mladih volontera. I profesori su pridonijeli akciji skuhavši 20.listopada večeru za beskućnike udruge „Most“.

Kao i svake godine mladi su svojim volontiranjem pomogli i uljepšali dan osobama zbrinutim u staračkom domu, centrima s djecom sa poteškoćama, čistili u botaničkom vrtu ili na stadionu na Poljudu i azilu za životinje.

 

Humanitarni koncert na Medicinskom fakultetu u Splitu

8. studenog na Medicinskom fakultetu u Splitu organizira se humanitarni koncert u suradnji Medicinskog fakulteta u Splitu, Rotary Club Split i Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu s ciljem skupljanja donacija kako bi se nabavio uređaj za cjelonoćnu polisomnografiju u djece za Kliniku za dječje bolesti KBC-a Split. Ukoliko biste htjeli i Vi sudjelovati u ovom plemenitom događaju putem Vaših glazbenih, pjevačkih, plesnih ili sposobnosti kao voditelja programa te samog nastupa na koncertu, molimo Vas da ispunite ovu kratku anketu te ćemo Vas kontaktirati u skoro vrijeme putem e-maila kako biste došli na probu za koncert. Također, možete se prijaviti za sudjelovanje i na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te navedite u mailu ime, prezime, školu koju pohađate te čime biste htjeli sudjelovati na koncertu (pjevanje, ples i slično). Rok za prijavu je nedjelja 21.10. u 16:00h. Vidimo se!