U tijeku je novo izdanje poslovnog natjecanja za učenike srednjih škola Ideja godine, u organizaciji portala srednja.hr. Ovo je šesta godina zaredom kako organiziramo natjecanje ovoga tipa, otvoreno za učenike svih srednjih škola na području cijele Hrvatske.

'Novim tehnologijama do poslovnog uspjeha' moto je natjecanja, a ono što ovo natjecanje čini jedinstvenim jest činjenica da vrednujemo maštovitost, inovativnost, prezentacijske vještine, kao i samo znanje.Učenici se mogu prijaviti pojedinačno ili u timovima s do tri člana te pod vodstvom mentora ili mentorice koji su srednjoškolski profesor ili profesorica, a ne moraju nužno biti iz iste škole. Za natjecanje je ključna dobra ideja, a zatim i dobar poslovni plan te prezentacija. Prijave se primaju do 23. travnja 2018. godine, a finalno natjecanje u koje ulazi deset najboljih timova će se održati 3. svibnja 2018. godine u Zagrebu. Dan nakon finala je rezerviran za posjet tvrtkama partnerima projekta, a nagrada za pobjednički tim jest putovanje na destinaciju u Europi te godinu dana besplatnog korištenja prostorija Tehnološkog parka Zagreb.O dosadašnjim pobjednicima Ideje godine i njihovim fenomenalnim idejama i poslovnim rješenjima možete više pročitati na linku, kao i ostale važne informacije natječaja te odgovore na često postavljena pitanja.

Također, informacije možete dalje dobivati i na Facebook događaju finala Ideje godine, a možete nas i podržati dijeljenjem objave.


Nadamo se da će Vas ovo motivirati da se i sami priključite natjecanju te da ćete nam se uskoro javiti s novim poslovnim idejama.