+ 385 21 558 428iiigs@trema.hr
Prirodoslovno - matematička gimnazija Dobrodošli na stranice III. gimnazije Split, popularno zvane MIOC.
...
U našu se školu napokon vratio dobro nam poznati maskenbalski šušur. Zbog školskih su praznika maškare prebačena s pokladnog utorak na petak. Razlog više za dodatno slavlje. Zajedništvo i obilje kreativnosti izmamilo je osmijehe i unijelo radost u svaki kutak škole. Razredi su bili rezervirani za završno  pripremanje i dogovaranja detalja oko razrednih grupnih maski…
Raduje me što ste odvojili slobodni trenutak da otvorite vrata III. gimnazije, popularno zvane MIOC, i otkrijete školski svijet splitskih matematičara i prirodoslovaca.
.....
VOLONTERSKA AKCIJA POŠUMLJAVANJA U SKLOPU PROJEKTA BORANKA Humanitarne akcije Obilježavanje važnih datuma Školski klubovi Prirodoslovna zbirka Školski list Trema
Bus znanja Erasmus+ eTwinning projekti EDIT Noć karijera Spoznaj bioraznolikost Istraživački projekti učenika

O nama

Naša škola, popularno zvana MIOC već neko vrijeme nosi epitet jedne od najboljih gimnazija u Republici Hrvatskoj. Protekla godina bila je izuzetno uspješna.

Nastavni program

Nastavni plan i program prirodoslovno-matematičke gimnazije naročito je usmjeren na stjecanje znanja i vještina u području matematike. 

Vizija i misija škole

Pridonosimo razvoju društva potičući kod mladih znatiželju, razumijevanje i toleranciju prema različitostima te pozitivni utjecati na život drugih pružajući vrhunsko obrazovanje.

IB program

IB DP je predfakultetski program. Provodi se u trećem i četvrtom razredu i priprema učenike za The Diploma of the International Baccalaureate .