Harvard Prize Book Award nagrada se dodjeljuje odličnim učenicima trećeg, odnosno pretposljednjeg razreda srednje škole koji pokazuju jaki karakter i izvanredni interes za učenje i obrazovanje kao i iznimne uspjehe u izvannastavnim aktivnostima, društveno-korisnom radu i srodnim disciplinama.

Harvard Prize Book Award nagada je uspostavljena 1910. godine i dodjeljuje se svake godine u srednjim školama Sjedinjenih Američkih Država i cijelog svijeta. Nagrada nije novčana, već služi kao posebno priznanje inspiracija učenicima trećih razreda srednjih škola koji žele studirati u SAD-u da, pri odabiru željenih fakulteta, razmisle o prijavi na Sveučilište Harvard koje ima bogat financijski program za pomoć stranim studentima.

Sponzori ove nagrade su ili alumnus/alumna ili lokalni Harvard Klubpvi, a dobitnik se bira iz grupe učenika preporučenih od njihovih škola.

 

Ovim putem, molimo Vas da nam pošaljete imena onih koje predlažete za Harvard Prize Book Award što prije. Manja grupa članova Harvard Kluba Hrvatske razmotrit će Vaše prijedloge i napraviti izbor, a nagrade ćemo podijeliti krajem srpnja.

 

U priloženom pismu predsjednice Kluba Lidije Ortloff možete naći više informacija te formular za podnošenje prijedloga, koji se može ispuniti na engleskom ili hrvatskom jeziku i povratno poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 30. lipnja. 

 

Slobodno mi se povratno javite sa svim pitanjima, ukoliko ih bude.

S poštovanjem,

Maja Lang Morović, 

predsjednica Harvard Kluba Hrvatske

 

Priloženi dokumenti: 

Prijedlog 2017.

Nom Letter 2017.

Nom Form 2017.

Pismo 2014.