zahvalnica

 

 

Marenda za Vukovar

IMG 20151014 WA00042

Osviještena o važnosti međusobnog pomaganja i surađivanja, naša škola je i ove godine organizirala akciju - "Marenda za Vukovar" kojom su učenici kupujući razne poslastice u školskom atriju pridonijeli novčanoj pomoći namijenjenoj našoj školi prijatelj – Gimnaziji Vukovar. Tom akcijom obilježili smo Dane kruha i plodova zemlje (14.10.), a kako bi sve zablistalo u punom sjaju pobrinule su se naše redovne nositeljice humanitarnih akcija: profesorica Ana Gelo i profesorica Dunja Ajduković-Kaleb. Prikupljenim novčanim sredstvima kupili smo lektirne naslove za Gimnaziju Vukovar.

 

 Slava Raškaj

 

I ove školske godine surađivali smo s učenicima centra "Slava Raškaj" koji su svoje ručno izrađene božićne ukrase prodavali u našem školskom atriju. Kao i na svaku humanitarnu akciju, pa tako i na ovu odazvali su se mnogi učenici i djelatnici škole, a o marljivosti naših učenika svjedoči i njihov volonterski rad u centru "Slava Raškaj".

 

 

Centar za beskućnike

 IMG 20160606 WA0018

Da su naši profesori osim u podučavanju, izvrsni i u kuhanju svjedoči činjenica kojom deset profesora jedne subote u mjesecu kuha za 37 beskućnika. Zadovoljni lijepom riječju i toplim zalogajem kojeg im pripreme naši profesori, beskućnici su iskazali iznimnu zahvalnost, a o našoj pažnji prema njima govori i prikupljanje namirnica za socijalnu samoposlugu koja se u našoj školi svake godine organizira.

 

 Caritas

 Caritas

Kako je Božić vrijeme darivanja , još je jednom potvrdila naša škola organiziranjem božićnog Caritasa. Kupujući zanimljivo izrađene poruke, naši učenici i djelatnici škole ponovno su potvrdili stalnu spremnost i usmjerenost pomaganju.