III. Gimnazija već je dobro poznata po svojoj aktivnosti u raznim natjecanjima, tako ni ova godina nije iznimka .

Učenici 3.a razreda pod vodstvom profesorice Križanović sudjeluju u natjecanju Euroscola- #EUzaHR. Cilj natjecanja je bio u kratkom video uratko iskazati što je Europska unija pružila Hrvatskoj. Pogledajte što su naši učenici napravili i svojim ih „lajkom“ podržite .

https://www.youtube.com/watch?v=9lI2V6H1yu8

https://www.facebook.com/events/602217336836094/

 

U vrijeme darivanja Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu i Studentska sekcija za neuroznanost NeuroSplit žele dati svoj doprinos uređenju KBC-a Split kako bi osigurali malim i velikim pacijentima što ugodniji boravak u bolnici.

Stoga vas pozivamo na humanitarni koncert pod nazivom „Djetinjstvo van bolnice“ koji će se održati 12. prosinca 2017. godine u 19 sati u amfiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu (Šoltanska 2).
Cilj je prikupiti novčana sredstva za generalno uređenje Klinike za dječje bolesti i Zavoda za neurokirurgiju KBC-a Split.

Na koncertu nastupaju učenici splitskih gimnazija, studenti Umjetničke akademije Split i Medicinskog fakulteta u Splitu čiji će nastupi činiti veliki dio događanja. Nadalje, učenici Škole likovnih umjetnosti Split pripremit će izložbu umjetničkih radova, a grupa Dalmatino će finalno zaokružiti ovaj prekrasan događaj.

Svi ste dobrodošli da podržite ovu humanitarnu akciju studenata i fakulteta kako svojim svojim dolaskom, tako i donacijom novčanih sredstava na dolje navedeni raučun. U Božićno vrijeme darivanja i najmanja novčana donacija bit će vrlo značajna. Vidimo se! :)

Donacije će se prikupljati putem "donacijskih kutijica" na događaju i putem uplate na žiro račun:

Klinički bolnički centar Split
Spinčićeva 1
21000 Split
IBAN: HR92 2390 0011 1010 0234 1
Hrvatska poštanska banka d.d.
Model: HR 00
Poziv na broj: 6517-2
Opis plaćanja: Generalno uređenje Klinike za dječje bolesti i Zavoda za neurokirurgiju